Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Bozjak
Pridružen/-a: Pet Jan 2005 8:35 Prispevkov: 2
|
Objavljeno: Pet Jan 21, 2005 8:39 am Naslov sporočila: Prestava celotne strani z drugega strežnika |
|
|
Torej, imam e-stran www.bozjak.com... Prostor na netu in domeno imam registrerano pri podjetju e-uspeh, sedaj pa se je pojavil problem z omejitvijo prenosa podatkov... Zato razmišljam, da bi tukaj registreral paket z neomejenim prenosom podatkov...
Zanima me, kako bi bilo z prenosom domene (stran mora biti dosegljiva na istem naslovu)... Pravtako me zanima za bazo MySQL... Zanima me, če mi jo lahko prenese kdo izmed zaposlenih ali jo moram sam (problem je velikost, saj je trenutno velika okrog 13mb)...
Hvala za informacije... Lp Bozjak |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
slohosting Administrator

Pridružen/-a: Ned Dec 2003 11:43 Prispevkov: 219
|
Objavljeno: Pet Jan 21, 2005 1:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Prenesemo vam lahko celotno spletno stran , podatkovno bazo , vaše email naslove in druge nastavitve, z avtomatiziranim postopkom,
Vse kar morate narediti vi, je sprememba imenskih strećnikov na :
ns1.slohosting.com
ns2.slohosting.com
Preko privatnega sporočila ali kontaktnega obrazca mi pošljite FTP naslov, uporabniško ime in geslo za dostop do vašega ponudnika.
LP
Marko
SLOhosting.com |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bozjak
Pridružen/-a: Pet Jan 2005 8:35 Prispevkov: 2
|
Objavljeno: Pet Jan 21, 2005 5:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
kje pa lahko to storim? (tega nisem naredil še nikoli, zato bi mi odgovor močno pomagal)...
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
slohosting Administrator

Pridružen/-a: Ned Dec 2003 11:43 Prispevkov: 219
|
Objavljeno: Pet Jan 21, 2005 5:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če vam sedanji ponudnik domene nudi možnost administracije preko web vmesnika lahko spremembe opravite preko le te ali pošljete sedanjemu ponudniku e-mail in zahtevate, da vašo domeno preusmeri na prej zapisana strežnika.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|