|
SLOhosting.com Gostovanje Spletnih Strani
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
nEJC
Pridružen/-a: Tor Maj 2007 12:03 Prispevkov: 1 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Maj 15, 2007 1:33 pm Naslov sporočila: izbira paketa ? |
|
|
Pozdravljeni!
Malce brskam in primerjam pakete, ki jih imate pa se ne znam pravilno odločiti.
Rabil bi klasičen webmaster account - se pravi x domen, y email naslovov za vsako od domen ter za osebno igračkanje SSH dostop ...
Izbiram pa med "nadaljna prodaja" (verjetno PRO2) ali pa VPS-PROFI
Torej, VPS omogoča večji nadzor nad sistemom ampak s seboj prinese večjo odgovornost, za kar pa imam trenutno bolj malo časa in se posledično bolj nagibam proti prvi opciji.
Glavna vprašanja, ki me mučijo pri "nadaljni prodaji" so:
- je nujno definirati uporabnika za upravljanje domene ali pa lahko to managira "superuser" (se pravi jaz)
- kaj naredite ko na paketu pokurim kvoto za prenos podatkov? (obstaja mogoče možnost brez limita?)
- se da SSH dostop omejiti na authorized_keys?
Hvala za kakršenkoli odgovor... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
slohosting Administrator

Pridružen/-a: Ned Dec 2003 11:43 Prispevkov: 219
|
Objavljeno: Sre Maj 16, 2007 6:30 am Naslov sporočila: Re: izbira paketa ? |
|
|
nEJC je napisal/a: |
- je nujno definirati uporabnika za upravljanje domene ali pa lahko to managira "superuser" (se pravi jaz)
|
Obstajata 2 možnosti pri kreiranju domene:
- nov uporabniški račun
- samo addon domena
Pri 1. načinu se zraven domene kreira ločen FTP uporabnik, lastnim dostopom do CPanel nadzorne plošče
Pri 2. načinu se strežniški prostor dodeli v podmapi in je vsebino mogoče spreminjati z enotnim uporabniškim računom.
- kaj naredite ko na paketu pokurim kvoto za prenos podatkov? (obstaja mogoče možnost brez limita?)
|
Pošlje se avtomatsko obvestilo z porabljenim prenosom, kjer se lahko odločite in nadgradite paket.
- se da SSH dostop omejiti na authorized_keys?
|
Je možno. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|