|
SLOhosting.com Gostovanje Spletnih Strani
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Viennas
Pridružen/-a: Tor Maj 2007 10:33 Prispevkov: 3
|
Objavljeno: Tor Maj 29, 2007 10:36 am Naslov sporočila: Spam |
|
|
A od vas ima kakšno rešitev kako se znebiti spam-a. Ker imam na spletni strani javno napisan naslov, prejmem ogormno spam-a. Na koncu še spamerji uporabljajo mojo domeno za pošiljanje spama, sem na netu zasledil da se temu reče '' joe job '' ko nekdo pošilja iz tvoje domene spam. Zdaj še zraven že normalnega spama ( okrog 100 na dan in raste ) dobim na tisoče vračajočij e-mailov da je bil e-mail blokiran,.......katerih sploh nisem poslal. Uporabljam spam filer ampak pri takšni količini mailov vse skupaj deluje precej počasi. Zdaj sem vklopil na kontrolni plošči '' BoxTrapper Spam Trap '' edina delujoča rešitev, sicer pa ne ravno najbolj eleganta rešitev če me kdo hoče kontaktirat za poslovne stvari. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
slohosting Administrator

Pridružen/-a: Ned Dec 2003 11:43 Prispevkov: 219
|
Objavljeno: Tor Maj 29, 2007 12:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Preko Nadzorne plošče si vklopite Spamassasin zaščito in prilagodite stopnjo (score) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|